Fugtighedscremen – mit bedst sælgende produkt

Fugtighedscreme med lægeplanter - Løvegal

– Fugtighedscremen er en dejlig dagcreme til alle typer. Den er mit bedst sælgende produkt, og det har det været i 38 år, fortæller Elizabeth Løvegal.

Fugtighedscremen var den første creme hun udviklede. Hun valgte de økologiske lægeplanter hjertensfryd, isop og salvie for at få den rette beskyttelse og næring til huden. Det er planteudtrækket, der giver cremens lækre farve.

– Opskriften er, som den var da jeg stod på Svaneke Torv i 1983 og solgte mine første produkter. Kunderne kunne lide den med det samme og jeg har ikke ændret i opskriften siden, fortæller Elizabeth Løvegal, er stadig laver alle cremer i små, håndlavede portioner.

Cremen er drøj i brug og man skal derfor kun påføre et tyndt lag.

Læs mere om cremen her.

Del indlægget på de sociale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Andre blogindlæg