ProdukterFUGTIGHEDSCREME med lægeplanter (dagcreme). Med hjertensfryd, isop og salvie.

CAMILLEBLOMSTCREME med gyldenris, lægekulsukker og camille.

LINDEBLOMSTCREME med havrestrå og lindeblomst.

MORGENFRUECREME med lægestokrose og morgenfrue(Calendula).

FUGTIGHEDSCREME TIL MÆND med morgenfrue, timian, isop og kornblomst.

SKØNHEDSCREME med lindeblomst og hvedekim.

SKIN TONIC til alle hudtyper. Med salvie, calendula og røllike.

MAKE-OFF/ ØJENSALVE med vilde roser, kornblomst og kvan.

MASSAGEOLIE med lindeblomst og krusemynte.

BABYOLIE med calendula og isop.

BODYOLIE med calendula, isop og kongelys.

LØVEOLIE med lindeblomst, mynte og lægestokrose.

LÆBEPOMADE med vilde roser.

LÆGEPLANTESALVE med lægekulsukkerrod, calendula og vilde roser.

LÆGEPLANTEOLIE med morgenfrue, isop, timian, lægekulsukker, lægestokrose og lægealant.


Lægeplantesalve

Mod sår, rifter og skrammer.


Lægekulsukkerrod, morgenfrue og vilde roser – disse tre planter nyder stor agtelse som sårhelere i den folkemedicinske tradition.


Lægekulsukkerrod har en særlig evne til få hud til at gro sammen, vilde roser tager betændelse, og morgenfrue renser og regenererer.


Disse planter udvindes i rent vand og røres til salve med olivenolie, tidselolie, hørfrøolie, ricinusolie, hvedekimolie, bivoks og lanolin samt Styax-træets harpiks, i sig selv sårrensende midler.


Elizabeth Løvegal Lægeplante Salve har gennem årene vist sig uovertruffen til sår, også brandsår, skrammer, neglerødder, hård hud og pletter. Påfør stedet et tyndt lag af den drøje salve og lad den blive optaget af huden, før der lægges et nyt lag. Skaden kan eventuelt dækkes af en forbinding.DEKLARATION:

Water,olive oil,lanolin,beeswax,lindsees oil,ricinus oil,glycerin,styrax tintura,wheatgerm oil,cetylwax,calendula officinale,symphytum officinale, rosa rugosa, stearin.


Make-Off og Øjensalve

Opløsende, rensende og blødgørende.


Denne vandfri salve opløser øjenmake-up.

Derfor navnet. Make Off er også en øjensalve til øjnenes omgivelser.

Fin, hvis du ikke bruger make- up, men har tørre, røde partier omkring øjnene eller upassende rynker.

Vilde roser, kvan og kornblomst er udvundet i mandelolie blandet med ricinusolie, hvedekimolie og bivox.

Også ansigter med meget sarte øjne eller kontaktlinser tåler denne milde rensecreme.Den er opløsende, rensende og blødgørende.


Roserne, skønhedsblomst nr. 1, og de lette planteolier holder den sarte og tynde hud omkring øjene glat og smidig uden at tilstoppe de mikroskopiske porer i den fine hud.DEKLARATION:

Almond oil, beeswax,angelicacentuarea cyanus, rosa rugosa, wheat grem oil, caster oil.


Massageolie

Varmende og dulmende.


Massage Olien varmer og blødgør ømme, stive og overanstrengte muskler og sener. De fine olier optages af huden uden at tilstoppe porerne.


Massage Olie er sammensat således: Krusemynte og lind er udvundet i jomfruolier af jordnødder, oliven, vindruekerner, ricinus og lanolin, tilsat varmende og stimulerende æteriske olier.


Alle kroppe nyder at blive masseret. Blodet ruller stærkere, cellerne aktiveres, man mærker og bliver mærket, bliver opmærksom på kroppens mange følsomme punkter og oplever, at sanserne skærpes.


At massere hinanden kræver tid og tillid.DEKLARATION:

OLIVE OIL, PEANUT OIL, GRAPESEED OIL, MENTHA, TILIA, CASTOR OIL, LANOLIN, DUFT OIL


Løveolie

Blid, blød og kærlig.


Løveolie tilfører kroppen – og sindet – varme og velvære. Cellerne summer, mens kroppens overflade suger ny næring til sig. Imens begynder tiden at stå stille. Det er ren nydelse, især for to.


Jeg har valgt lindeblomst og lægestokrose for deres blødhed, mynte for dens muskelafslappende virkning. Vilde Roser bliver man smuk af. Lægeplanterne udvindes i en blanding af jomfru-olivenolie, jordnøddeolie – som optages let af huden - og den E-vitaminrige vindruekerneolie plus lidt ricunisolie. Toppen af duften er sammensat af afslappende æteriske olier.DEKLARATION:

Peanut oil, grapesees oil, olive oil, caster oil, menta, tilia, rosa rugosa, Althea efficinalis, ethereal oil.


Morgenfrueblomstercreme


Beskyttende, genopbyggende og helende for hele familien Morgenfrueblomster (Calendula) og blade af Lægestokrose heler, dulmer og genopbygger.


Morgenfrue er blid, helende og revitaliserende for alle hudtyper.Lægestokrose giver huden blødhed.

De fineste olier – oliven, tidsel og ricunis – belønner huden med næring og smidighed.

Lanolin beskytter mod såvel sol som frost.

Børnenes røde kinder beskyttes og irritationer dulmes af et tyndt lag.DEKLARATION:

WATER, OLIVE OIL, STEARIN, SAFLOR OIL, STYRAX TINTURA, CASTOR OIL, LANOLIN, CETYLESTERWAX, CALENDULA, ALTHEA OFFICINALIS, PROPYLEN GLYCOL, TROLAMINE, DUFT OIL.


Bodyolie med morgenfrue

Hele kroppens ven.


Kvindens krop behøver bløde planteolier, beriget med lægeplanter og vilde urter, der ikke tilstopper, men renser hudens porer.


Isop, kongelys og morgenfrue fra urtegården udvindes i olivenolie, vindruekerneolie og hvedekimolie. Isop har ry for at lindre eksem, mens kongelys blødgør hudens celler. Morgenfrue heler huden.


Hæld lidt olie ud i hånden og fordel det på kroppen, gerne mens den er fugtig efter badet. Brug ikke for meget.


I stedet for rensecreme anbefales det at vaske ansigtshuden med lidt baby olie eller body olie på et stykke vat. Det opløser make-up og dagens snavs.Tør af med en serviet og rens efter med skin tonic eller koldt vand.


Elizabeth Løvegal Body Olie er ikke et faktor-produkt, men yder beskyttelse mod SolenDEKLARATION:

OLIVE OIL, GRAPESEED OIL, CALENDULA, HYSSOPUS OFFICINALIS, VERBASCUM, SAFLOR OIL, 100% WHEAT GERM OIL, DUFT OIL


Fugtighedscreme til mænd


Da jeg sendte denne creme på markedet for nogle år siden, var det endnu usædvanligt, at mænd plejede deres hud. Sådan er det heldigvis ikke længere. Mænd ved nu, at deres hud har behov for næring ligesom alt andet levende.

Jeg har komponeret en fugtighedsgivende og nærende creme, der ikke er fedtet eller skinner. Den er blandt andet tænkt som "overtøj" efter barberingen og barbersprittens skarpe udtørring af ansigtshuden. Den er velegnet til alle hudtyper.


De bornholmske bio-lægeurter har gennem århundreder været kendt for deres gode egenskaber. Deres virksomme stoffer heler, læger og dulmer hudirritationer og exemer.

Fugtighedscremen er drøj; brug kun det, huden kan optage.

Morgenfrue, timian, isop og kornblomst er udvundet i rent vand. Urtekraften røres med koldpressede planteolier af kokos og hvedekim, palmemarv-stearin og styaxharpix. Glycerinen holder på fugtigheden.


Fugtighedscreme optages let af huden og er regenererende. Den beskytter mod udtørring og vejrets bid og holder huden glat og mat. For den vanskelige hud er den en gave, for normal hud en selvfølgelig kornfort.

Fugtighedscremen renser den nussede hud og sammentrækker dens porer. Man kan ligefrem mærke cellernes taknemmelighed for den nye energi.


DEKLARATION:

WATER, COCONUT OIL, STEARIN, GLYCERIN, ALMOND OIL, STYRAX TINTURA, HYSSOPUS OFFICINALIS, CENTAUREA CYANUS, CALENDULA OFFICINALIS, THYMUS VULGARIS, PROPYLEN GLYCOL, TROLAMINE, BEESWAX, 100% WHEAT GERM OIL, DUFT OIL.


Lindeblomstcreme

Hudnærende og blødgørende.


Huden bliver blød og glat og modtager næring, der går i dybden.


Cremen kan bruges både dag og nat. Både Lindeblomst og Havrestrå er udvundet i rent vand og rørt med jomfruolivenolie,vindruekerneolie,hvedekimolie,lecitin (A-vitamin), bivox og stearin.


Både Lindeblomst og Havrestrå er opstrammende, blødgørende og beroligende og giver smuk hud.DEKLARATION:

WATER, OLIVE OIL, GRAPESEED OIL, STEARIN, GLYCERIN, STYRAX TINTURA, TILIA, AVENA SATIVA, PROPYLEN GLYCOL, TROLAMINE, LECITIN, CETYLESTERWAX, 100% OIL GERM, DUFT OIL.


Camilleblomstcreme

Rensende, beroligende og helende.


Denne lækre creme er skabt til irritabel og kløende hud.


Lægekulsukker lukker sår som ikke vil hele. Camilleblomsten stopper bakterier og er sammentrækkende, gyldenris er rensende. Cremen optages let af huden og giver et fint mat skær, samtidig med at den tilfører fugtighed. Lecitin, der indeholder A-vitamin, holder huden ung og smidig.


Lægeplanterne er udvundet i rent vand og rørt til creme med kokosolie. Hvedekimolie er rig på E-vitamin, samt stearin og glycerin (palmeråvarer) er sammensat for at beskytte og bevare hudens egen fugtighedsbalance.DEKLARATION:

WATER, COCONUT OIL, STEARIN, GLYCERIN, STYRAX TINTURA, CETYLESTERWAX, PROPYLEN GLYCOL, TROLAMINE, LECITIN, MATRICARIA, CHAMOMILLA, SOLIDAGO, 100% WHEAT GERM, DUFT OIL.


Skønhedscreme

Ren næring til huden.


Den nærende Lindeblomstcreme går i dybden. Jomfruolierne trænger ind i huden, hvor de nærer og læger med vitaminer og mineraler. Gennem flere tusinde år har denne type creme været kendt og gjort gavn.

Cremen kan bruges om natten, så huden har god tid til at optage den ordentligt. Den kan også masseres i ansigtet og trække 15 minutter. Det eventuelt overskydende blanke lag duppes af med en serviet.

Stram og træt hud vil blive smidig og glat igen, ligesom rynkerne vil smile lidt blidere. Kan med held bruges til tørre albuer og negle - ja til hele kroppen, hvis du af og til vil ofre den luxus på dig selv. Brug den på meget tørre pletter eller udslæt. Cremen er drøj og uden fyldstoffer.


Lindeblomsterne er udvundet i helt rent vand. De er opstrammende, blødgørende og beroligende og dulmer nogle exemer. Udtrækket er rørt til creme med halvfede, ikke tilstoppede koldpressede olier af mandel, olivenolie, vindruekerner og hvedekim. Disse genopbygger samtidig cellerne, hvedekim forynger. Det gør Lechitin, udvundet af soyabønner, også på grund af sit indhold af vitamin A.

Bivox, der rummer mange mineraler, holder skønhedscremen sammen og gør huden smidig.DEKLARATION:

Grapeseed oil, Water,almond oil, olive oil, telia,cetyl wax,beeswax,styrax tintura, lecithin,wheat germ oil,duft oil.


Læbe pomade

Bløde læber hele året.


Beskytter dine læber mod sol og vind, både sommer og vinter. Læbe pomaden holder læberne smidige og forebygger eller læger sår og sprækker. Derfor også virksom mod herpes.


Læbe pomaden indhold:

Kronblade af vilde roser, morgenfruer og lægekulsukker er udvundet i jomfruolie af oliven, jordnød, mandel, hvedekim og ricinus, tilsat bivox og en dråbe citronolie.DEKLARATION:

Grapseed oil,olive oil, peanut oil,cocoa butter,beewax,calendula officinalis,symphytum offisinalis,rosa rugosa,lanolin,cetyl Wax,linseed oil, caster oil,wheat germ oil.


Skintonic med fire lægeplanter

Renser, sammentrækker og opbygger.


Elizabeth Løvegals skin Tonic er mild og skånsom for alle hudtyper.

Den udtørrer ikke huden, men renser, sammentrækker (astringerer), heler og lindrer (læger og afbalancerer hudens kemi).

Rens ansigtet med Skin Tonic på et stykke vat. Dup huden tør med en serviet og nyd dens rene glathed.


Morgenfrue, isop røllike og salvie er udvundet i rent, blødt vand. Udtrækket er konserveret med den kostbare harpix fra styaxtræet.


Foruden at holde planteudtrækket frisk, har den ry for at give »jomfruhud «, altså fin og skær hud.

Den samme egenskab har morgenfrue, der desuden renser, heler og dulmer. Morgenfrue kan ikke prises nok for sine egenskaber. Isop læger udslæt og exemer, mens røllike renser i dybden, er stærkt sammentrækkende og god mod acne. Salvie er bakteriedræbende, sammentrækkende og celleopbyggende.DEKLARATION:

WATER, STYRAX TINTURA, CALENDULA, HYSSOPUS OFFICINALIS, SALVIE, ACHILLEA MILLEFOLIUM


Lægeplanteolie

Læger større hudflader.


Lægealant, lægekulsukker, morgenfrue, isop, lægestokrose og timian udvindes i olivenolie, vindruekerneolie, jordnøddeolie, tidselolie og hørfrøolie.


Lægeplanternes kraft er udvundet i en nøje afbalanceret blanding af olier. Den har lægeplantens salvende egenskaber uden salvens faste konsistens. Det gør den let at fordele på huden. Sart hud, der reagerer mod nutidens mange kemiske påvirkninger, vil føle lindring ved at få påført et tyndt lag . Denne olie svarer i sin natur til de olier, man for 2000 år siden anvendte til hudpleje.


Lægeplanteolien er velegnet til større områder af huden, der har svært ved at læge på grund af gamle sår, misvækst, eksem eller kløe.


Olien renser, heler og giver næring til nye, sunde celler. Alle kan tåle lægeplanteolien, som kan bruges i ansigtet – ja, selv i håret.DEKLARATION:

Olive oil, grapeseed oil,peanut oil,saflor oil, calendula  officinalis, isop officinalis, thymus vulgaris, symphytum officinalis, Althea officinalis, inula helenim, wheat germ oil, linseed oil, ethereal oil.


Babyolie

Fryd for barnets hud.


At massere børn er godt for hud og sjæl.


Morgenfrue og isop, som blødgør, heler, læger og afhjælper kløe, udvindes i olivenolie, vindruekerneolie og hvedekimolie, tilsat en dråbe citronolie og ikke andet. Elizabeth Løvegal Baby Olie er velegnet til massage eller i stedet for creme. En skefuld i badevandet gør underværker.


At massere hinanden kræver tid og tillid.DEKLARATION:

OLIVE OIL, GRAPESEED OIL, CALENDULA, HYSSOPUS OFFICINALIS, 100% WHEAT GERM OIL, LEMON OIL


Fugtighedscreme

Behagelig for sart og irriteret hud, en mild dagcreme til alle hudtyper.


Fugtighedscremen bruges om dagen som hudens frakke. Den tiltrækker og binder fugtighed og beskytter mod vind og vejr og udtørrende centralvarme. Det er først og fremmest de biodynamiske urter, som gør denne creme så virksom. Hjertensfryd, isop og salvie fra egen urtegård på Bornholm er udtrukket i helt rent vand. Dette udtræk bevarer planternes virksomme egenskaber.

Netop disse planter renser, sammentrækker og lukker hudens porer, giver glat hud og er således foryngende. De begrænser rødsprængning og slaphed.


Fugtighedscremen er også god mod hududslet og irritationer og anbefales mod acne. Planteudtrækket er rørt til creme med letoptagelige kokosolier, der giver et mat skær. Palmeråvarerne stearin og glycerin er sammensat i den rigtige balance, som beskytter og bevarer hudens egen fugtighedsbalance. Fra udtrækket stammer også cremens farve.


Fugtighedscremen er konserveret med den kostbare harpix fra styaxtræet.

Duften er sammensat af de fineste æteriske olier.

Cremen er drøj, helt fri for nutidens kemisk-industrielle fyld- og erstatningstoffer.

Brug mindre end du plejer - huden kræver kun et tyndt lag som »overtøj«DEKLARATION:

WATER, COCONUT OIL, STEARIN, GLYCERIN, ALMOND OIL, STYRAX TINTURA, HYSSOPUS OFFICINALIS, MELISSA OFFICINALIS, SALVIA OFFICINALIS, PROPYLEN GLYCOL, TROLAMINE, BEESWAX, 100% WHEAT GERM OIL, DUFT OIL.